maanantai 16. helmikuuta 2015

Harjottelu viikko 4

Maanantaina 26.1 minulle oli merkattu näyttöpäivä, mutta mulla ei ollut mukana yhtä lappua mitä siinä olisi tarvittu joten näyttö siirtyi tiistaille. Maanantaina käytiin läpi kunnon siivoamiset paineilman kanssa. Saatiin siivottua vasta vähän ennen kahdeksaa kaikki, joten päivä tuntui kuluvan todella nopeata. Seuraavana aamuna puoli seitsemän sen vuoron pomo tuli ilmoittamaan, että pidetään se näyttö puolentunnin päästä, kun siirrytään lajitteluun. Näyttö sujui hyvin, mitä nyt muutaman minuutin kuluttua lähti yksi hihna irti mitä ei ollut koskaan vielä tapahtunut. Siinä pomon kanssa sammuteltiin tarvittavat osat rullastosta ja turvakytkimet päälle. Pomo katsoi, etten yltä jakkaraltakaan laittamaan hihnaa, joten laittoi sen itse. :D Loppu näyttö meni hyvin, vaikka välillä ääni hieman värisi ja sönkötin jännityksestä. Läpi meni, eli sain olla itsekseni nyt koneella. Sekä tuli komento toiselle kuivaajalle opettelemaan seuraavana päivänä.

Marko jätti minut yksin melkein samantien lajittelun päähän, kaikki sujui suurimmaksi osaksi hyvin, paitsi muutaman kerran täytyi käydä viiluja hihnalla korjaamassa. Loppupäivän olinkin oikeastaan itsekseni, muistin jopa tuoda trukeille toiselle kuivaajalle menevät viilut, vaikka oli aina ollut ongelmia sen muistamisessa. Loppupäivästä tuli pieni tukko taas syötön päähän, en oikein tuntenut oloani hyödylliseksi siinä, mutta ei sinne olisi enempää porukkaa sitä purkamaan mahtunutkaan joten heittelin vain viilunkappaleita roskiin.

Keskiviikkona 28.1 siirryin sinne toiselle kuivaaalle. Vaikka olimme ollut vuorottamassa syötön päässä niin kaikki tuntui todella uudelta, ja vaikealta. Juuri kun oli oppinut toimimaan toisella niin vaihtui. Kiersin Kirsin kanssa kuivaajan ja hän esitteli minulle paloletkut ja mistä laitetaan kiinni venttiilit, kun konetta kylmennetään/lämmitetään. Sain opetella itsekseni pinkan siirtoa trukeille, se oli hieman (ja on edelleen) vaikeampaa, kuin edellisellä kuivaajalla. Torstaina oli toinen ilta uudella kuivaajalla ja ihan kaikki ei vielä ollut mielessä. Tai no suurin osa ei ollut. Oli edelleen vaikeuksia pinkkojen siirrossa, ja trukkikuskit mennen tullen siinä neuvoi. Kyllä se tästä.

Minun työviikkoni loppui torstaihin, sillä perjantai aamuna olin kipeä, ja olin perjantain ja lauantain pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti